Genom att använda SBLPlays tjänster godkänner du att vi använder cookies. Vi och våra partner använder cookies bland annat för statistik, personanpassning och annonser.

FAQ:

Vad kostar matcherna på sblplay.se?

Alla matcher kommer att produceras av Sportsground och innehålla enhetliga och likvärdiga produktioner. Därför har det satts ett gemensamt pris, 129 kronor per match. Ett säsongskort kostar 1595:- för hela säsongen, inklusive slutspelet.

Hur ser produktionerna på sblplay.se ut?

Alla matcher produceras med oberoende kommentatorer, repriser, enhetlig redaktionell och grafisk paketering.

Vilka är kommentatorer?

Matcherna kommenteras av erfarna kommentatorer som anlitas flitigt av såväl de stora tv-kanalerna som Radiosporten.

Jag har problem att betala?

Om det inte går att betala, försök med ett annat kort eller betalningsalternativ.

Gällande internetköp har de flesta storbankerna, t.ex. Nordea och Swedbank, implementerat en spärr vid tecknande av nya abonnemang och vissa typer av köp. Nu måste du själv låsa upp kortet innan köpet via din internetbank. Hör med din bank om vad de har för rutiner vid internetköp.

Nedan finns länkar till storbankernas instruktioner för internetköp:

Om du ändå inte lyckas kontakta blsupport@sportsground.se.

Går det att se matcherna på sblplay.se från utlandet?

Ja, du kan se alla matcher utanför Sveriges gränser.

Går spelaren inte igång?

Testa att uppdatera sidan och stäng av annonsblockerare samt eventuellt byta webbläsare. Vi rekommenderar Google Chrome då vi tidigare mottagit ett par ärenden rörande svårigheter att få igång sändningen på enheter som använder t.ex. Firefox.

Är sändningen hackig?

Vi sänder ut en högupplöst ström som kan kräva mycket av din internetuppkoppling. Vi kan tyvärr inte ta ansvar för din lokala anslutning men om du plötsligt börjar uppleva avbrott i form av att spelaren buffrar rekommenderar vi i första hand att du försäkrar dig om att ingen annan i hushållet strömmar samtidigt (dvs tittar på t.ex Netflix, Twitch eller Youtube) och att du testar att starta om sändningen genom att uppdatera sidan eftersom du då tilldelas en ny IP adress av vårt system. Fungerar det fortfarande inte kan du kontakta oss på blsupport@sportsground.se. När du kontaktar oss ber vi dig att referera till den tillgångskod du erhållit vid ditt enkelköp av matchen eller för dig som har säsongskort att bifoga en kopia på ditt kvitto.

Vid ärenden angående PPV.

Referera ditt ärende till den kod du använde för att köpa/se matchen.

För övriga frågor och feedback på sändningen:

blsupport@sportsground.se. Vi svarar på dina frågor inom 24 timmar.